Firma Consmin SRL Petrosani, care a executat lucrarile din 2004, s-a apucat ieri de retusarea aleilor in cele doua parcuri de la Targu-Jiu, alei pe care a fost turnat pavimentul. Materialul respectiv nu a rezistat la intemperii si, in timpul unor ploi puternice, in parcul Coloanei fara Sfarsit, pavimentul de pe alei a fost spalat complet.

In parcul Coloanei vor fi amenajate platforme, un fel de trepte de dimensiuni mai mari, dupa modelul celor existente deja langa Masa Tacerii, potrivit purtatorului de cuvant al Primariei din Targu-Jiu, Constantin Cretan, citat de Mediafax. Tot el a precizat ca Guvernul a alocat, prin Ministerul Culturii si Cultelor (MCC), 65.000 de lei pentru "retusurile" executate acum. Potrivit acestuia, pe timpul sezonului rece accesul pe aleile cu paviment ar putea fi interzis vizitatorilor, pe perioade limitate, pentru ca structura acestora sa nu fie afectata. In timpul iernii trecute, pavimentul s-a transformat in namol, inclusiv primaria protestand la Ministerul Culturii pentru situatia creata.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.