Cu nici 400 de euro se poate calatori o luna prin Europa cu orice tip de tren, fara nici un fel de restrictie. Tinerii sub 26 de ani platesc numai 279 de euro, iar abonamentul pentru copii pana la 12 ani costa 195 de euro.

Trenul este solutia optima pentru cine doreste sa petreaca o perioada mai mare de timp prin Europa. Abonamentele internationale care pot fi cumparate de la agentiile CFR ofera perioade bine determinate, 16 zile, 22 sau o luna si importante reduceri de pret, dar si avantajul unui numar nelimitat de calatorii, cu orice tip de tren, pe orice ruta. Aceasta facilitate da posibilitatea calatorilor sa opteze pentru hoteluri sau campinguri aflate in locatii pozitionate la o ora sau doua de marile orase si care au preturi considerabil mai mici.

Spre exemplu, cazarea in Bayeux este de trei ori mai ieftina decat la Paris, iar cu trenul nu se face mai mult de doua ore pe aceasta ruta. Mai mult, deplasarea intre doua orase aflate la mare distanta, de exemplu Roma - Paris, se poate face cu vagonul de dormit contra a 50-60 de euro pentru doua persoane.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.