Mestecarea unei gume poate fi un remediu pentru respiratia urat mirositoare, insa departamentul alimentar al companiei de cosmetice din Japonia, Kanebo, a avansat la o alta etapa si a creat o guma care face ca trupurile celor care o mesteca sa miroasa precum trandafirii.
Compania japoneza - informeaza cotidianul Mainichi - a anuntat ca, incepand cu 10 iulie, va pune in vanzare o guma cu un efect special: ea va determina corpul sa emita parfum de trandafiri la aproximativ o ora si jumatate dupa ce a fost mestecata.

Guma, denumita Otoko Kaoru (Parfum masculin), contine substanta geraniol, extrasa din trandafiri, care, o data ajunsa in corp, este eliminata prin transpiratie, facand corpul sa raspandeasca in jurul sau aroma de trandafiri. Publicul tinta este reprezentat de barbatii intre 20 si 50 de ani, care au grija de felul in care miros. Un pachet de guma Otoko Kaoru costa 126 de yeni (aproximativ 1 euro) si contine noua bucati.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.