In prezent exista in intreaga lume aproximativ 27,2 milioane de blog-uri (jurnale personale online), mai mult cu 8 milioane decat erau in luna octombrie a anului trecut, potrivit unui raport intocmit de Technorati, un motor de cautare pentru bloguri, scrie ABC News.

Aceasta reprezinta o crestere a numarului de bloguri din intreaga lume de circa 60 de ori fata de acum trei ani.

"Exista un blog creat pe fiecare nisa, pentru orice interes sau domeniu," a declarat Xeni Jardin "proprietarul" blogului boingboing.net.

In acelasi timp, potrivit acestui raport, 75.000 de astfel de pagini sunt publicate in fiecare zi, iar in fiecare zi sunt adaugate aproximativ 1,2 milioane de articole in continutul blogurilor, adica 50.000 la fiecare ora. Mai mult, un nou blog este creat la fiecare secunda.

Potrivit datelor aceluiasi studiu reiese ca 13,7 milioane de bloggeri scriu in continuare pe jurnalele proprii chiar si dupa trecerea a trei luni de la lansarea lor.

Fenomenul blogurilor la nivel mondial a luat amploare, iar subiectele despre care scriu utilizatotii blogurilor acopera o gama foarte vasta de domenii: business, politica, marketing, relatii publice, dar si de interes personal.


Despre autor:

Wall-Street

Sursa: Wall-Street


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.