Bugetul pe acest an al (MAI) a fost suplimentat de Guvern cu 200.000 lei, pentru a se asigura participarea cu tehnica si efective la parada militara nationala de 1 Decembrie din municipiul Bucuresti.

In urma cu o saptamana, Guvernul a alocat 400.000 lei in vederea asigurarii participarii Ministerului Apararii Nationale, cu tehnica si efective, la parada militara nationala, scrie MEDIAFAX.

Prefectul de Alba, Flaviu Cozuc, a declarat ca pana in prezent Guvernul nu a alocat nicio suma de bani pentru organizarea Zilei Nationale la Alba Iulia, desi demersurile in acest sens au fost facute inca din vara.

Cozuc a spus ca autoritatile din Alba au cerut o suma mai mare, respectiv 1,2 milioane de lei, in speranta ca in final vor primi totusi o parte din fonduri.

La randul sau, primarul municipiului Alba Iulia, Mircea Hava, a declarat corespondentului MEDIAFAX ca toate manifestarile anuntate de prefectul de Alba costa bani, iar Prefectura nu poate sa le organizeze daca nu a primit fonduri.

Premierul Victor Ponta a declarat insa, luni, ca daca primarul din Alba Iulia, Mircea Hava, cere pentru manifestarile de 1 Decembrie de trei ori mai mult decat in Capitala, inseamna


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.