Traseele autobuzelor RATB vor fi reorganizate miercuri si sambata, in centrul Capitalei, din cauza restrictiilor de trafic impuse de sarbatorirea Zilei Nationale a Romaniei, dar si pentru repetitiile de miercuri pentru acest eveniment, informeaza Regia Autonoma de Transport Bucuresti.

Miercuri si sambata, intre orele 5:00 si 14:00, traficul rutier va fi restrictionat, pe Sos. Kiseleff (pe banda I, precum si pe axa centrala) intre Piata Presei Libere si Piata Arcul de Triumf. In aceleasi zile, intre orele 9:00 si 14:00, traficul rutier va fi restrictionat pe Sos. Kiseleff, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe str. Alexandru Constantinescu, intre Piata Arcul de Triumf si Bd. Marasti, pe Bd. Maresal Alexandru Averescu, intre Piata Arcul de Triumf si Bd. Marasti, si pe Bd. Constantin Prezan, intre Piata Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle.

De asemenea, potrivit MEDIAFAX, in perioada vineri, ora 11:00 - sambata, ora 24:00, traficul rutier va fi restrictionat in Piata Arcul de Triumf, pentru amplasarea unei tribune oficiale.

In aceste conditii, linia de autobuze 131 va functiona pe traseul de baza intre Piata Romana si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, prin Bulevardul Aviatorilor, strada Nicolae Caramfil, Bulevardul Aerogarii, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, pana la Complexul Comercial Baneasa, potrivit RATB.

Autobuzele liniei 205 vor circula pe traseul de baza intre Gara de Nord si intersectia Bulevardului Ion Mihalache cu Al. Constantinescu, apoi pe un traseu modificat, prin bulevardele Ion Mihalache, Bucurestii Noi, strada Jiului, Pasajul Poligrafiei, strazile Baiculesti si Straulesti, Bulevardele Ion Ionescu de la Brad si Gheoghe Ionescu Sisesti, apoi pe traseul de baza.

Linia 261 va functiona pe traseul actual intre Complexul Comercial Baneasa si intersectia Soselei Gh. Ionescu Sisesti cu Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, apoi pe un traseu modificat pe Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Soseaua Straulesti, strazile Coralilor, Piatra Morii pana la terminalul Cartier Damaroaia.

Autobuzele liniei 282 vor circula pe traseul de baza intre Gara de Nord si intersectia Soselei Alexandru Ioan Cuza cu Soseaua N. Titulescu, apoi pe un traseu modificat prin Soseaua N. Titulescu, Bulevardul Iancu de Hunedoara, Calea Dorobantilor, Piata Dorobantilor, strada Av. Radu Beller, apoi traseul de baza.

Citeste si:
Protestul transportatorilor continuă. Manifestanții au spus că...
Protestul transportatorilor...

Autobuzele liniilor 330 si 335 vor merge pe traseele de baza intre Faur Poarta 4, respectiv Barajul Dunarii si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat, prin Bulevardul Aviatorilor, strada Nicolae Caramfil, Bulevardul Aerogarii, Soseaua Bucuresti - Ploiesti, pana la Complexul Comercial Baneasa.

Linia 331 va functiona pe traseul de baza intre Piata Romana si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat, prin Bulevardul Aviatorilor, Piata Victoriei, Bulevardele Ion Mihalache, Bucurestii Noi, Gloriei, pana la terminalul Damaroaia.

Autobuzele liniilor 148 si 149 vor circula pe traseul de baza intre terminalul Jolie Ville, respectiv Pasajul Otopeni si intersectia strazii Baiculesti cu Bulevardul Poligrafiei, apoi pe un traseu modificat, pe Bulevardul Poligrafiei, strada Jiului, Bulevardul Gloriei pana la terminalul Cartier Damaroaia.

Citeste si:
Doi turisti straini au fost amendati de controlorii RATB: Au spus...
Doi turisti straini au fost...

Liniile 304 si 449 vor functiona pe traseul de baza intre Complexul Comercial Baneasa, respectiv Pasajul CFR Balotesti si intersectia Soselei Bucuresti-Ploiesti cu Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, apoi pe un traseu modificat pe Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Soseaua Straulesti, strazile Coralilor, Piatra Morii pana la terminalul Cartier Damaroaia.

Linia 780 va functiona pe traseul de baza intre Gara Basarab si intersectia strada Clabucet cu Bulevardul Ion Mihalache, apoi pe un traseu modificat prin Bulevardul Ion Mihalache, Bulevardul Bucurestii Noi, Bulevardul Gloriei, strada Coralilor, Soseaua Straulesti, Bulevardul Ion Ionescu de la Brad, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, pana la Aeroportul Otopeni.

Linia 783 va functiona pe traseul de baza intre Piata Unirii si Piata Victoriei, apoi pe un traseu modificat prin Bulevardul Aviatorilor, strada N. Caramfil, Bulevardul Aerogarii, Soseaua Bucuresti-Ploiesti, pana la Aeroportul Otopeni.

Citeste si:
Programul manifestărilor de 1 Decembrie, Ziua Națională a României....
Programul manifestărilor de 1...

Totodata, autobuzul de noapte N113 va circula pe traseul de baza intre Piata Unirii si Piata Charles de Gaulle, apoi pe un traseu modificat prin Bulevardul Aviatorilor, strada Nicolae Caramfil, Bulevardele Aerogarii, Ficusului, pana la Autobaza Nordului.

Traseele modificate sunt valabile miercuri, intre orele 5:00 si 14:00, precum si in intervalul vineri, ora 11:00 - sambata, ora 24:00.

RATB mai precizeaza ca vineri, de Sfantul Apostol Andrei, si sambata, de Ziua Nationala a Romaniei, mijloacele de transport RATB vor circula dupa programul unei zile de sambata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.