De Ziua Nationala a Romaniei, angajatii Primariei sectorului 2 vor parasi birourile, dar vor semna condica de prezenta in fata cazanelor ''speciale'' in care vor fierbe 760 de litri de tuica ''aromata'' cu zahar si piper.

In plus, salariatii primariei vor servi gratuit tuica fiarta bucurestenilor care vor dori sa ''aniverseze'' Ziua de 1 Decembrie langa cele 15 corturi si bucatarii militare amplasate in diverse cartiere. Nu va lipsi nici traditionala mancare ostaseasca, pentru care, potrivit reprezentantilor Primariei sectorului 2, se vor folosi circa trei milioane de boabe de fasole. Acestia nu au precizat, insa, cine a avut rabdare sa numere boabele de fasole.

Cert este ca mancarea va fi preparata dupa ''o reteta folosita de militari: 800 kg de fasole, 400 kg de kaiser, 207 kg ceapa, 80 kg de sare, 80 de kg de paste tomate, 40 de kg de usturoi si alte ingrediente absolut necesare pentru a da gustul specific mancarii facute la cazan''. Pe langa cele 8.000 de portii de fasole cu costita, bucurestenii vor primi si 8.500 de chifle. Si pentru ca totul sa decurga ca la carte, bucurestenii vor avea ocazia sa participe si la un ''program special'' dedicat Zilei de 1 Decembrie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.