Un medic de la Maternitatea Bucur a fost retinut, dupa ce a fost prins luand mita, a declarat purtatorul de cuvant al Parchetului Capitalei, Cristina Radu.

Procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucuresti au emis pe numele medicului ordonanta de retinere pentru 24 de ore, in prezent acesta fiind reaudiat, a precizat Cristina Radu, citata de MEDIAFAX.

Medicul va fi dus, vineri, la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru luare de mita.

Directorul Spitalului "Sfantul Ioan", de care apartine Maternitatea Bucur, Alexandu Ciocalteu, a declarat ca este vorba de medicul Mircea Conea care lucra de peste 30 de ani pentru spital.

In acest caz, managerului Spitalului "Sfantul Ioan" i s-a spus ca exista o sesizare potrivit careia familia unei gravide i-ar fi dat lui Mircea Conea 300 de lei pentru o cezariana, iar acesta ar fi venit in salon si i-ar fi aruncat pe jos, spunand ca pentru un avort pretul este de 700 de lei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.