Social 5 Iunie 2012 11:45
Ministerul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, a afirmat ca in acest moment domeniul militar nu este "suficient de atractiv" pe piata fortei de munca din Romania.

Prezent, luni, la Breaza, in judetul Prahova, unde a participat la aniversarea a o suta de ani de la infiintarea Colegiului Militar "Dimitrie Cantemir", ministrul Apararii Nationale, Corneliu Dobritoiu, a vorbit despre starea actuala a Armatei.

"Armata nu este suficient de atractiva pe piata fortei de munca. Acum depinde si de optiunile fiecarui tanar sau de orientarile familiei. Daca familia doreste sa-si trimita copiii aici (la Liceul militar, pe care ministrul l-a absovit - n.r.) in asa fel incat sa aiba certitudinea ca vor fi formati ca tineri integri si stabili pe parcursul vietii si orientati catre valori, atunci ar fi bine sa o faca. Asta nu inseamna ca, odata absolvind liceul militar, destinul lor se leaga absolut de armata. Au posibilitatea sa opteze si pentru altceva", a spus Dobritoiu.

Ministrul Apararii Nationale a apreciat ca dotarile de care dispune Armata romana sunt "in mod cert, imbatranite" si ca ministerul are in vedere "imbunatatirea dotarilor", relateaza mediafax.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.