In momentul in care a parasit tara, Sile Camataru nu a avut niciun fel de restrictie.

Inspectoratul General al Politiei Romane a eliberat un comunicat, citat de evz.ro, in care sa explice cum a fost posibil ca fratii Camataru sa "fuga" de autoritati.

Politistii precizeaza ca Inalta Curte de Casatie si Justitie a emis mandatele de arestare pe numele lui Vasile Balint si Ion Balint, la data de 11 mai 2012, in jurul orei 22.00.

”Imediat dupa primirea mandatelor de la instanta (ora 22.00), politistii din cadrul D.G.P.M.B. si ai I.P.J. Ilfov au demarat procedurile de punere in executare a acestora, fiind efectuate vericari si cautari in 13 locatii din Bucuresti si judetul Ilfov.

Precizam ca anterior deciziei Inaltei Curti de Casatie si Justitie de vineri 11 mai 2012, pe numele celor doua persoane, la momentul liberarii lor, nu fusesera emise restrictii procedurale privind interdictia de parasire a localitatii sau a tarii
”, se arata in comunicatul Poliției Romane.

Fratii Camataru au fugit din tara

In dimineata zilei de 12 mai 2012, Inspectoratul General al Politiei Romane a declansat procedura de dare in urmarire generala si la ora 19:00 a obtinut Mandate Europene de Arestare. La ora 1:30, Politia Romana a fost semnalata ca urmaritul international Vasile Balint a fost prins si se afla in custodia Politiei Germane.

Ion Balint s-a predat, astazi, in jurul orei 12.50, in Bucuresti si a declarat ca nu a violat in niciun fel conditiile legii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.