Ion Balint, celebrul interlop fusese dat in urmarire internationala dupa ce a fost condamnat vineri la 6 ani de inchisoare.

"Am fost la Belciugatele. Am dreptul la 48 de ore sa ma prezint cand mi se comunica ceva. Au trecut 48 de ore?", a spus Ion Balint in fata arestului Politiei Capitalei.

El a precizat ca nu avea de ce sa se ascunda, intrucat si-a ispasit pedeapsa, relateaza realitatea.net.

"Daca va spune avocatul ca nu mai ai nicio zi de puscarie de facut, ce faceti? S-a facut o greseala. Justitia si-a spus cuvantul. Daca am gresit ceva, ne-am facut pedepsele. Sa mai faca si altii", a spus Nutu Camataru.

Fratii Ion Balint (zis Nutu Camataru) si Vasile Balint (zis Sile Camataru) au fost condamnati, vineri, de instanta suprema, printr-o decizie definitiva, la sase si, respectiv, 13 ani de inchisoare, in dosarul in care acestia au fost judecati pentru trafic de persoane si proxenetism.

Fratele sau, Vasile Balint, zis Sile Camataru, a fost prins sambata noapte in Germania si ar putea fi extradat in aproxmativ 10-15 zile, conform procedurilor legale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.