Social 13 Mai 2012 16:10
Fratii Ion si Vasile Balint, cunoscuti drept Nutu si Sile Camataru, au fost condamnati, vineri, de instanta suprema, printr-o decizie definitiva, la sase si, respectiv, 13 ani de inchisoare.

In cazul lui Vasile Balint, judecatorii instantei supreme au admis partial recursul acestuia, constatand ca executata in regim de detentie perioada 2 mai 2004 - 19 decembrie 2011, pe care au si dedus-o din condamnarea de 13 ani data de Curtea de Apel Bucuresti, scrie MEDIAFAX.

Astfel, potrivit deciziei instantei supreme, din pedeapsa lui Sile Camataru va fi dedusa o perioada de aproximativ sapte ani si jumatate, astfel ca acesta ar mai avea de executat aproximativ cinci ani si jumatate de detentie.

In cazul lui Nutu Camataru, instanta a respins recursul acestuia, astfel ca ramane cu condamnarea de sase ani de inchisoare stabilita de Curtea de Apel Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.