Social 13 Mai 2012 10:55
Fratii Camataru au fugit din tara inainte sa fie condamnati. Sile si Nutu Camataru s-ar afla in Costa Rica, relateaza realitatea.net.

Fratii Ion si Vasile Balint, cunoscuti drept Nutu si Sile Camataru, nu au fost gasiti la domiciliile lor de catre autoritati, relateaza stirileprotv.ro.

Nutu si Sile Camataru au fost condamnati, vineri, de instanta suprema, printr-o decizie definitiva, la sase si, respectiv, 13 ani de inchisoare. Cei doi au fost condamnati pentru proxenetism, camatarie, lipsire de libertate și trafic de persoane.

Interlopii vor fi dati in urmarire nationala, dupa ce politistii nu i-au gasit la domiciliu, vineri seara, pentru aplicarea mandatelor de executare a condamnarilor definitive, au anuntat, sambata, reprezentantii Politiei Capitalei, citati de mediafax.ro.

Potrivit deciziei instantei supreme, din pedeapsa lui Sile Camataru a fost dedusa o perioada de aproximativ sapte ani si jumatate (din moment ce a fost detinut in perioada 2004 - 2011), astfel ca acesta ar mai fi avut de executat aproximativ cinci ani si jumatate de detentie.

Nutu Camataru avea de ispasit toata pedeapsa de sase ani de inchisoare, stabilita de Curtea de Apel Bucuresti.

Romania nu are tratat de extradare cu Costa Rica, statul unde se presupune ca au fugit interlopii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.