Elevii din clasa a VIII-a si liceenii din ultimul an intra de maine in febra examenelor. In judetul Timis, de exemplu, joi se va sustine o simulare de BAC, iar in ziua urmatoarea examenul de proba pentru evaluarea nationala.

Subiectele se anunta a fi la fel de grele ca si anul trecut. Acestea vor fi concepute de reprezentantii Inspectoratului Scolar Judetean care le vor trimite in varianta electronica in ziua examenului, catre toate scolile, relateaza stirileprotv.ro.

BAC-ul, principalul obiectiv al Ministerului Educatiei

In judetul Timis, probele scrise se vor sustine in 360 de sali. Pentru acestea, au fost instalate deja 200 de camere de supraveghere. Reprezentantii ISJ spun ca pentru evaluarea nationala mai sunt necesare inca 210 camere video.

“In total, mai avem nevoie de inca 384 de camere de supraveghere. Speram ca impreuna cu municipalitatea si unitatile de invatamant sa putem acoperi acest necesar. Nu sunt scumpe, o camera costa 20-30 de lei”, a spus Marin Popescu, inspector-general al ISJ Timis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.