Politia Rutiera va amplasa, cu ocazia zilei de 1 Mai, pana la 500 de aparate de masurare a vitezei pe drumurile catre statiunile montane si de pe litoral.

Inspectoratul General al Aviatiei va contribui la eforturile Politiei Rutiere cu doua elicoptere care vor supraveghea traficul, scrie MEDIAFAX.

"In acest moment facem prospectiuni de efective, iar Politia Rutiera va actiona din nou cu tot ce inseamna autovehicule pe care le are in dotare, mai ales cu cele de masurare a vitezei si de supraveghere a traficului. In plus, vom beneficia si de aportul Inspectoratului General al Aviatiei, cu doua elicoptere care vor survola tronsoanele de drum pe de DN1 si A2.

Preconizam sa iesim cu tot ce inseamna dotare radare, mai avem probleme cu autorizarea lor, dar estimez ca vor fi undeva la 440-500 aparate de masurare a vitezei", a spus seful Politiei Rutiere, Lucian Dinita.

El a precizat ca, pentru fluidizarea traficului la intoarcere, drumurile nationale vor fi patrulate "din profunzime" de echipaje pe motocicleta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.