Trenurile intre Bucuresti si Constanta, Brasov, Timisoara au intarzieri intre 20 si 60 de minute din cauza furturilor de componente de cale ferata.

Potrivit unui comunicat al CFR, trenurile care circula pe relatiile Bucuresti - Constanta (si retur), Bucuresti - Brasov (si retur) si Bucuresti - Timisoara (si retur) inregistreaza intarzieri in grafic cuprinse intre 20 si 60 de minute, "din cauza actiunilor de sustragere a unor componente din sistemul de dirijare a traficului, actiuni savarsite in acest weekend de persoane necunoscute".

Furturi de componente feroviare din apropierea statiilor CF Dor Marunt, Sarulesti, Baneasa si pe relatiile Gradinari - Vadu Lat si Timisu de Jos - Darste au fost anuntate reprezentantilor Politiei Transport Feroviar, relateaza MEDIAFAX.

"Lucrarile de reparatii la infrastructura feroviara si de inlocuire a elementelor sustrase se vor desfasura si in perioada urmatoare, astfel incat circulatia trenurilor sa se desfasoare in conditii de siguranta", se mai arata in comunicatul citat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.