Vremea va fi calda in urmatoarele 10 zile, cu temperaturi peste cele normale pentru aceasta perioada si ploi relativ putine in majoritatea regiunilor

Administratia Nationale de Meteorologie (ANM) a publicat raportul prognozei pe urmatoarele 10 zile. Conform acestuia, intre 24 si 29 aprilie vremea se va incalzi in toata tara. Maximele vor depasi 25 de grade in regiuni precum Banat, Crisana si Oltenia.

In Transilvania, Maramures si Dobrogea in cadrul aceluiasi interval termometrele vor inregistra maxime de 20 - 22 de grade, si minime de peste 10 grade.

In primele zile ale lunii mai, temperaturile maxime vor scadea usor, dar se vor situa peste medie. Averse frecvente sunt prognozate pana la 24 aprilie si, posibil, la inceputul lui mai.

La munte, vremea se va incalzi pana spre 26 aprilie, apoi valorile termice nu vor mai avea variatii importante si se vor situa in apropierea normelor climatologice. Probabilitatea cea mai redusa de aparitie a ploilor va fi intre 25 si 30 aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.