Social 5 Aprilie 2012 09:52
Cu ocazia Sarbatorilor Pascale, Posta Romana va incepe achitarea pensiilor cu trei zile in avans. Afla care va fi programul.

Pentru a veni in sprijinul tuturor beneficiarilor, in perioada Sarbatorilor Pascale, Posta Romana a convenit, de comun acord cu Casa Nationala de Pensii Publice si Casele de Pensii Sectoriale (Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Administratiei si Internelor, Serviciul Roman de Informatii), achitarea in avans a drepturilor de protectie sociala din sistemul public de pensii, asigurari sociale de stat, IOVR, agricultori si pensii militare.

Platile se vor efectua dupa urmatorul calendar astfel:

- In perioada 11 – 25 aprilie a.c. se vor achita la domiciliul titularului drepturile de protectie sociala mentionate anterior.

- Achitarea mandatelor de plata avizate, a caror beneficiari nu au fost gasiti la domiciliu, se va efectua, la sediul subunitatilor postale, pana in penultima zi lucratoare din luna – 27 aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.