Presedintele Confederatiei "Cartel Alfa", Bogdan Hossu, a anuntat ca este cercetat de procurorii DNA, pentru fapte de coruptie.

Liderul "Cartel Alfa" a prezentat, miercuri, un proces-verbal al Directiei Nationale Anticoruptie (DNA) din 31 ianuarie 2011, potrivit caruia procurorul Claudia Rosu s-a autosesizat in ceea ce-l priveste pe Bogdan Hossu, in acelasi dosar care il viza si pe fostul presedinte al CNSLR-Fratia Marius Petcu.

Marius Petcu, trimis in judecata pentru coruptie

Faptele imputate lui Bogdan Hossu, aparent fara legatura cu cele ale lui Marius Petcu, erau legate de atribuirea preferentiala a unor contracte de reparatii capitale la doua hoteluri apartinand SC Alfa Hotels SRL, scrie MEDIAFAX.

Hossu sustine ca pana in prezent nu a fost chemat niciodata la DNA, motiv pentru care, nemultumit de faptul ca nu a fost lasat sa raspunda acuzatiilor, s-a adresat Inspectiei judiciare a Consiliului Superior al Magistraturii, reclamand conduita procurorilor Claudia Rosu si Lucian Papici, autorii documentelor care il vizeaza.

De asemenea, liderul sindical s-a aparat spunand ca reparatiile pentru cele doua hoteluri - Hotelul Carpati din Predal si Hotelul Parang din Olanesti - nici macar nu au fost atribuite, pentru unul dintre ele licitatia nefiind incheiata inca.

Citeste si: 7 ani de inchisoare pentru Marius Petcu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.