Social 3 Aprilie 2012 09:22
Conform estimarilor optimiste prin excelenta, in februarie 2013 va fi semnat contractul pentu magistrala de metrou pana la aeroport.

“Pana in noiembrie va fi definitivat proiectul tehnic preliminar si caietul de sarcini. Licitatia va fi lansata in noiembrie. Asta inseamna ca o sa avem un contract semnat undeva in februarie anul viitor”, a declarat ministrul Transporturilor, Alexandru Nazare.

Astfel, lucrarile la magistrala de metrou care va lega Bucurestiul de Aeroportul International Henri Coanda – Otopeni vor incepe in prima parte a anului 2013, urmand sa se apropie de finalizare in 2017 sau 2018, potrivit b365.ro.

Magistrala va avea o lungime de 14 km, statiile probabile fiind Pajura, Expozitiei, Parc Herastrau (terminal linia de tramvai 41), Gara Baneasa, Aeroport Baneasa, Baneasa Nord, Privighetorilor, Otopeni Sud, Otopeni Centru si Aeroport Henri Coanda.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.