Toate unitatile de invatamant desfasoara de luni, timp de o saptamana, programul "Scoala altfel" in care elevii pot merge la muzee, teatru, la film, in excursii, pot organiza in clasa discutii pe diverse teme, in timp ce altii participa la olimpiade nationale.

Ministerul Educatiei a hotarat, in premiera pentru Romania, ca in perioada 2-6 aprilie 2012, in scolile sa se desfasoare programul "Scoala altfel".

Este un program dedicat activitatilor educative extracuriculare si extrascolare, principalul obiectiv al acestuia fiind implicarea elevilor si a profesorilor in activitati de educatie non-formala, care sa puna in valoare talentele, preocuparile extrascolare si competentele elevilor, in domenii cat mai diverse si interesante, informeaza MEDIAFAX.

Muzeele au epuizat biletele inca de acum o luna, astfel ca aceia care s-au trezit mai tarziu au fost obligati sa-si modifice programul.

Tot in acest interval, Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului organizeaza fazele nationale ale olimpiadelor scolare pe discipline de invatamant.

Dupa "Scoala Altfel" urmeaza doua saptamani de vacanta. Vacanta de primavara incepe in 9 aprilie si se incheie in 22 aprilie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.