Vremea continua sa se incalzeasca, iar temperaturile maxime ajung pana la 8 grade Celsius. Minimele vor varia in general intre -12 si -2 grade.

In regiunile sudice vor fi unele innorari, local se va semnala ceata, persistenta peste zi in Lunca Dunarii si posibil asociata cu burnita. In restul zonelor cerul va fi variabil, iar ceata poate aparea izolat. Ninsorile se retrag in zonele montane.

De ceata nu scapa nici bucurestenii, in timpul noptii si dimineata. Temperatura maxima se va situa in jurul valorii de 4 grade, iar cea minima va fi de -7...-5 grade, relateaza mediafax.ro.

Joi, cerul va fi temporar noros si, mai ales seara si noaptea, vor cadea precipitatii slabe, mixte, local in regiunile nordice si pe arii restranse in restul tarii. Vor fi conditii de polei.

Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 8 grade, iar cele minime se vor incadra intre -7 si 2 grade. Ceata se va manifesta doar izolat in timpul diminetii, preponderent in Campia Romana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.