De marti seara, locuitorii din Mangalia vor avea din nou caldura in case, promit reprezentantii primariei.

Ordinele de plata catre Callatis Therm au fost semnate dupa ce viceprimarul Constantin Filimon a revenit asupra notificarii trimise societatii de termoficare privind incetarea contractului, relateaza MEDIAFAX.

"Am incercat sa rezolv situatia caldurii impreuna cu consilierii, mi s-a parut corect sa fiu solidar cu cetatenii si sa merg pe varianta propusa de domnul prefect astfel incat astazi dimineata (n.r. - marti) am revenit asupra notificarii pe care o facusem catre Callatis Therm in asa fel banii alocati de Guvern sa ajunga catre aceasta societate", a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, viceprimarul Constantin Filimon.

Prefectul judetului Constanta, Claudiu Palaz, a anuntat, in cadrul aceleasi conferinte, ca societatea a trimis deja o cisterna pentru a incarca combustibil si incepand de marti seara se reia furnizarea de caldura. Din suma alocata de Guvern pentru incalzire, respectiv 1,5 milioane de lei, locuitorii Mangaliei se vor incalzi doua saptamani timp de 12 ore pe zi.

Constantin Filimon anunta, in 15 februarie, ca a notificat societatea de termoficare Callatis Therm privind incetarea contractului intrucat locuitorii orasului "au stat in frig in aceasta iarna". Situatia a ajuns atat de disperata, incat locuitorii orasului au vrut sa linseze doi consilieri in ultima sedinta de consiliu local.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.