Nepoata vicepresedintelui Consiliului Judetean Valcea Dumitru Persu a fost retinuta pentru 24 de ore, pentru trafic de droguri.

Astfel, procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism – Serviciul Teritorial Craiova au anuntat prin intermediul unui comunicat de presa ca efectueaza cercetari fata de Persu Ana Maria, in varsta de 26 de ani, pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc.

Alaturi de ea mai sunt cercetati Persu Dan Alexandru, 25 de ani si Mavrea Bogdan Nicolae, in varsta de 23 de ani.

La data de 17 februarie 2012, procurorii D.I.I.C.O.T. au efectuat 2 perchezitii domiciliare pe raza municipiilor Craiova si in localitatea Maldaresti, judetul Vilcea, ocazie cu care, la locuinta invinuitei Persu Ana Maria, a fost descoperita cantitatea de aproximativ 500 grame de cannabis.

Drogurile erau destinate comercializarii pe raza municipiului Craiova. Procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus retinerea pentru 24 de ore a invinuitei Persu Ana Maria si masura obligarii de a nu parasi localitatea fata de ceilalti doi invinuiti si au solicitat instantei de judecata arestarea preventiva a invinuitei pentru o perioada de 29 de zile.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.