Peste 23.200 de locuitori din 20 de comune ale judetului Buzau continua sa fie izolati.

Peste 23.200 de locuitori din 20 de comune ale judetului Buzau continua sa fie izolati, vineri, iar jandarmii si pompierii militari vor merge in aceste zone pentru a le duce oamenilor alimente, in timp ce 11 persoane au probleme medicale, fiind solicitat un elicopter pentru a le prelua.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Buzau, in judetul Buzau continua sa fie izolate 38 de sate din 20 de comune. Prefectul judetului Buzau, Paul Beganu, a declarat ca pompierii militari si jandarmii vor merge, vineri, in localitatile Glodeanu Silistea, Scutelnici, pentru a le duce alimente oamenilor, scrie MEDIAFAX.

Conform reprezentantilor ISU, in localitatile izolate exista 11 cazuri medicale, fiind solicitat un elicopter al MAI pentru a prelua aceste persoane si a le transporta la spital.

Potivit ultimelor date furnizate de ISU Buzau, vineri dimineata, in acest judet sunt 27 de comune cu satele arondate nealimentate cu energie electrica, in unele cazuri oamenii fiind in aceasta situatie de sambata dupa-amiaza. De asemenea, vineri dimineata sunt inchise 20 de drumuri judetene, dar si DN 22 Ramnicu Sarat-Braila si DN 2 C Costesti-Padina. Pe celelalte drumuri nationale se circula fara restrictii, cu exceptia DN 10, unde nu au acces masinile mai grele de 7,5 tone.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.