Afla care sunt cele mai importante lucruri pe care trebuie sa le stii in aceasta dimineata.

Dupa demisia lui Emil Boc din functia de premier, presedintele l-a numit pe Mihai Razvan Ungureanu, seful SIE, ca premier desemnat. Opozitia a declarat la scurt timp ca nu va vota un executiv condus de MRU, insa aceasta a inceput in aceasta dimineata discutii pentru crearea unui nou Guvern.

Jeffrey Franks, seful misiunii FMI pentru Romania, a spus ca acordul cu Romania va continua, chiar daca Boc, principalul sustinator al reformelor solicitate de Fond, a demisionat.

Vremea se mentine rece in principalele zone ale tarii, iar codul portocaliu de ninsori si viscol este valabil pana miercuri ora 10:00.

Nu doar Romania se confrunta cu o iarna grea, ci intreaga lume. Roma si partea de sud a Spaniei trec prin ninsori abundente, iar Elvetia a inregistrat un nou record de temperaturi scazute, respectiv de -35,1 grade.

Vanessa Paradis o acuzat-o pe Angelia Jolie ca s-a culcat cu Johnny Depp, cand cei doi lucreaza impreuna la filmul “Turistul”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.