Un incendiu puternic a izbucnit, miercuri dupa-amiaza, la o fabrica de incaltaminte din Mogosoaia. Incendiul a cuprins o suprafata de 2.000 de metri patrati si exista pericol de explozie.

Incendiul a fost anuntat in jurul orei 16.00, la fata locului fiind trimise cinci autospeciale cu apa si spuma de la ISU Ilfov si Bucuresti, un echipaj de prim ajutor SMURD si o autospeciala de descarcerare, relateaza realitatea.net.

La ora actuala, pompierii depun in continuare eforturi sa stinga flacarile.

In urma incendiului nu s-au inregistrat victime insa exista pericol de explozie, din cauza unei butelii de gaz aflate in cladire, a declarat purtatorul de cuvant al ISU Ilfov, Simion Petrus.

Fabrica de incalataminte din Mogosoaia a fost afectata de un incendiu si in noiembrie 2009. Incendiul a produs atunci o poluare locala cu dioxid de azot, iar la monoxid de carbon valorile masurate s-au incadrat sub limitele maxime, insa a fost depasit pragul de alerta de 70% din valoarea admisa, potrivit Agentiei pentru Protectia Mediului Bucuresti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.