Incepand cu ora 14:00, in conditiile unei zile de iarna tipice in Bucuresti, cateva zeci de oameni s-au strans in Piata Universitatii.

[UPDATE 22:35] La finalul unei zile fara incidente

Protestul a durat pana la ora 22:30 si s-a desfasurat fara incidente. In momentul de varf, erau adunate 300 - 350 de persoane in Piata Universitatii. Desi au anuntat o participare de 300 - 400 de oameni, suporterii galeriilor de fotbal se pare ca nu s-au mai alaturat protestului.

[UPDATE 16:15] Noua Dreapta pe care nimeni nu o place

La ora actuala s-au strans in jur de 150 de protestatari in Piata Universitatii. Printre acestia se aflau si 10 - 15 reprezentanti pentru Noua Dreapta. Acestia au fost bruscati si imbranciti de restul participantilor la protest, iar apoi practic alungati din Piata Universitatii, relateaza realitatea.net.

Oamenii adunati pentru protest s-au adapostit pe treptele Teatrului National si sunt doar 20-30 la numar. In zona si pe strazile adiacente sunt mai multi jandarmi si membri ai fortelor de ordine, relateaza hotnews.ro.

Vineri, protestele au adunat peste 3000 de oameni din toata tara. Nu au avut loc incidente si majoritatea manifestarilor s-au incheiat pana la miezul noptii.

Citeste si
A opta zi de manifestatii in Capitala

Psiholog: Protestatarii au nevoie de un scop comun


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.