Tribunalul Olt a decis marti ca Sandu Anghel, alias Bercea Mondial, poate fi pus in libertate.

Este a patra oara cand institutia juridica ia decizia aceasta, conform adevarul.ro. Procurorii au la dispozitie 24 de ore pentru a face recurs.

S-a admis cererea de inlocuire a masurii de arest preventiv cu obligatia de a nu parasi localitatea“, a spus judecatorul Gheorghe Biolan, purtatorul de cuvant al Tribunalului Olt.

Decizia vine la o saptamana dupa ce Curtea de Apel Craiova a admis recursul procurorilor la decizia magistratilor Tribunalului Olt din 5 decembrie. In acea data, magistratii Tribunalului Olt au luat aceeasi decizie de inlocuire a masurii arestarii preventive cu interdictia de a parasi localitatea, decizia fiind atacata cu recurs.

Sandu Anghel a fost arestat preventiv in 20 februarie, intr-un dosar in care este cercetat pentru tentativa de omor, dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, Ionut Anghel, zis Mercedes, care in urma incidentului a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova.

Bercea Mondial a declarat, luni, in fata completului Curtii de Apel din Craiova ca Ionut Anghel, zis Mercedes, nepotul care sustine ca ar fi fost injunghiat de el, ar trebui sa stea in boxa, langa el, pentru denunt calomnios.

"Victima ar trebui sa stea langa mine. Cum puteam eu sa il tai pe nepotul meu pe care l-am si botezat? Eu ma declar nevinovat, nu l-am taiat eu", a declarat Bercea Mondial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.