Adrian Oprea a depus plangere contra spitalului Floreasca la politie pentru neglijenta, cand a observat ca fiul sau aflat in coma are o rana la ochi.

Adrian Oprea a depus marti dimineata plangere la Sectia de Politie 1 contra spitalului Floreasca, motivand ca nu mai poate “sa stea cu mainile in san”.

"Vineri, cand am ajuns la spital, am vazut ca baiatul meu, Codrut, avea un tampon la ochi. Era lovit la unul dintre ochi. I-am facut o poza cu telefonul mobil, moment in care a venit o asistenta si mi-a dat cu mana peste telefon. A aparut si doctorita lui imediat, cu toate ca inainte, colegii mi-au zis ca nu poate sa vina sa vorbim pentru ca are treaba... Medicii il trateaza din ce in ce mai rau, nu-i dau tratamentul si, ca dovada ca nu-si dau interesul, este acum si lovit. Probabil ca l-au trantit cand i-au facut baie!", a declarat, pentru evz.ro, Adrian Oprea, tatal lui Codrut.

Spitalul de Urgenta Floreasca s-a multumit sa nu comenteze situatia, dar se va supune anchetei organelor de politie.

„Apoi, dupa ce se va dovedi ca plangerea lui Adrian Oprea a fost neintemeiata, o comisie a spitalului va analiza situatia si este foarte posibil sa facem demersurile necesare pentru a sesiza si noi organele abilitate. Asadar, in acest moment noi nu comentam”, a precizat purtatorul de cuvant al spitalului, dr. Bogdan Oprita.

Codrut Oprea se afla la spitalul Floreasca de sapte luni, iar reprezentantul spitalului considera ca pacientul a primit cea mai buna ingrijire posibila.

"Acest pacient, in starea grava in care a ajuns la noi, in urma cu sapte luni, are o anumita dezvoltare pozitiva datorita grijii care i-a fost acordata. Avand in vedere cum a ajuns, in coma profunda, trageti dumneavoastra concluzia", a declarat Bogdan Oprita pentru B1 TV.

In septembrie 2010 , Codrut Oprea a fost dus in coma la Spitalul de Urgenta Floreasca, din Capitala, dupa ce a fost lovit cu o sticla in cap, intr-un bar din Targoviste, de Gheorghe Daniel Uta, zis Danezul.

Daniel Uta a facut parte din gruparea "Ghenosu” si a primit o pedeapsa de 12 ani pentru atacul asupra lui Codrut Oprea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.