Editia a 18-a a Targului International Gaudeamus se va desfasura in perioada 23 - 27 noiembrie la Romexpo.

Targul International Gaudeamus – Carte de Invatatura a ajuns la a 18-a editie, iar anul acesta aduna intr-un spatiu de 14.000 mp, ofertele a peste 400 de editori, distribuitori de carte, institutii culturale si de invatamant din Romania si din strainatate.

Printre expozantii prezenti la Targ figureaza edituri romanesti si straine, tipografii, institutii de invatamant, centre si institute culturale, institutii mass-media, agentii de difuzare de carte, firme multimedia, agentii literare, organizatii non-guvernamentale cu profil cultural si educational, asociatii profesionale etc.

Invitata de onoare a targului in acest an este Italia, beneficiara unui program special de evenimente care sa atraga atat vizitatori cat si personalitati culturale de prima marime, scriitori, critici literari, specialisti in arta, arhitectura sau muzica.

Targul se poate mandri cu pozitionarea sa intre primele 10 targuri de carte din Europa, tinand cont de numarul de vizitatori si expozanti. La ultimele trei editii, targul a atras peste 100.000 de iubitori de carte, care au putut participa la peste 450 de evenimente culturale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.