O aeronava a aterizat de urgenta la Bucuresti dupa ce un pasager american a facut infarct.

O arenoava in drum spre Los Angeles de la Tel Aviv a aterizat de urgenta la Bucuresti, joi dimineata, intrucat un pasager american a facut infarct in timpul zborului, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtatorul de cuvant al Aeroportului "Henri Coanda", Valentin Iordache.

"Este vorba de o aeronava Boeing 747. Echipajul acesteia a solicitat aterizarea de urgenta la Bucuresti desi era deasupra spatiului aerian al Turciei, intrucat echipa de urgenta de la Otopeni este deja cunoscuta. Lunar sunt inregistrate trei-patru astfel de situatii", a spus purtatorul de cuvant al aeroportului.

Conform surselor, avionul ar fi aterizat in jurul orei 4.07 si a ramas la sol aproximativ trei ore pana la 7.02. In acest timp pasagerul american, de 54 de ani, a fost stabilizat de echipa medicala a aeroportului dupa care a fost transport la spital cu ambulanta aeroportului.

Traficul aerian nu a fost afectat de incident.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.