Curtea de Apel Bucuresti a admis recursul depus de catre avocatii lui Sorin Ovidiu Vintu, lui Liviu Luca si ai celorlalti 8 inculpati in cazul Petromservice, si astfel acestia au fost eliberati si urmeaza sa fie cercetati in stare de libertate.

Acestia au obligatia de a nu parasi tara pana cand se va incheia perioada de 29 de zile de arest preventiv.

Tribunalul Bucuresti arata in motivarea deciziei de arestare a zece persoane in dosarul Petromservice, printre care Liviu Luca si Sorin Ovidiu Vintu, ca pedeapsa prevazuta de lege pentru infractiunile puse pe seama tuturor inculpatilor este inchisoarea mai mare de 4 ani, iar cercetarea in stare de libertate a inculpatilor reprezinta pericol social concret pentru ordinea publica.

In 8 noiembrie, instanta Tribunalului Bucuresti a decis arestarea preventiva pentru 29 de zile a lui Sorin Ovidiu Vintu si a lui Liviu Luca, precum si a altor opt persoane, acuzate de delapidarea Petromservice.

Citeste si Vintu: Daca ma intorc la inchisoare va trebui sa iau legea in propriile maini

Ce se mai afla in spatele scandalului Petromservice?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.