Aceste alimente previn cele mai comune boli care au cea mai mare rata de mortalitate in randul populatiei: boli de inima, ateroscleroza care faciliteaza accidentele vasculare, afectiuni care duc la infarct chiar la varste tinere, previn cancere si alergiile, mentin imunitatea si tin in general bolile departe, scrie Healthy.
- Nuci, alune, migdale – fructe oleaginoase
Fructele oleaginoase prezinta vitamine din complexul B esentiale bunei functionari a sistemului nervos sau crearii de noi elemente figurate sanguine cu am fi globulele rosii. Fructele oleaginoase contin de asemnea acizi grasi nesaturati foarte importanti pentru sanatatea celulelor si chiar pentru mentinerea siluetei, caci acesti acizi grasi au rolul de a mobiliza grasimile depozitate in tesuturile grase.
- Consumul de fructe si legume proaspete
Este recomandat ca in fiecare zi sa consumati cel putin trei fructe proaspete (de sezon) si cel putin cinci legume crude (salata de sezon).
Citeste articolul complet pe Healthy
Despre autor:
Te-ar putea interesa si:
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.
Mai multe despre
-
Analiză Clean Recycle: numărul deșeurilor de ambalaje, în creștere de sărbători
Sursa: green.start-up.ro
-
Femeia care rescrie felul în care copiii învață să vorbească
Sursa: start-up.ro
-
Răzvan Ghenu, Arggo: Ne confruntăm cu din ce în ce mai multe atacuri cibernetice
Sursa: retail.ro
-
Care este ziua ta norocoasă în funcție de zodie în săptămâna 29 aprilie - 5 mai
Sursa: garbo.ro
-
UniCredit va oferi carduri adaptate pentru nevăzători
Sursa: futurebanking.ro
-
Oracolul Îngerilor: Ce mesaj are Îngerul Păzitor pentru 26 aprilie 2024?
Sursa: kudika.ro
-
ANPC vine cu recomandări pentru consumatori privind produsele din pește: Să...
Sursa: wall-street.ro