Te-ai gandit vreodata ca unele alimente iti pot salva viata? Da, aceste alimente au proprietati fantastice si din pacate oamenii nu sunt suficient de informati in privinta acestora.

Aceste alimente previn cele mai comune boli care au cea mai mare rata de mortalitate in randul populatiei: boli de inima, ateroscleroza care faciliteaza accidentele vasculare, afectiuni care duc la infarct chiar la varste tinere, previn cancere si alergiile, mentin imunitatea si tin in general bolile departe, scrie Healthy.

  • Nuci, alune, migdale – fructe oleaginoase

Fructele oleaginoase prezinta vitamine din complexul B esentiale bunei functionari a sistemului nervos sau crearii de noi elemente figurate sanguine cu am fi globulele rosii. Fructele oleaginoase contin de asemnea acizi grasi nesaturati foarte importanti pentru sanatatea celulelor si chiar pentru mentinerea siluetei, caci acesti acizi grasi au rolul de a mobiliza grasimile depozitate in tesuturile grase.

  • Consumul de fructe si legume proaspete

Este recomandat ca in fiecare zi sa consumati cel putin trei fructe proaspete (de sezon) si cel putin cinci legume crude (salata de sezon).

Citeste articolul complet pe Healthy


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.