Camerele mici trebuie vopsite in alb, stilul mobilierului trebuie sa fie acelasi in toata camera - designerii au alcatuit o lista de sapte reguli in domeniu care pot fi incalcate, informeaza Yahoo Shine.
Regula 1: Foloseste acelasi tip de lemn in toata camera
  • Daca se aplica aceasta regula, aspectul general al camerei ar parea perfect. Combinatiile de tipuri de lemn diferite pot face o camera mult mai interesanta si personala, ca si cum ar fi luat o forma pe parcursul anilor, scrie MEDIAFAX.

Regula 2: Cea mai importanta piesa de mobila este canapeaua
  • De fapt, nu exista nicio regula care spune ca o sufragerie trebuie sa aiba o canapea. Patru fotolii pot inlocui foarte bine o canapea, iar o canapea poate fi asezata in camera comuna a familiei sau intr-o biblioteca.

Regula 3: Nu te hazarda in spatiile mici

  • De fapt, camerele mici sunt perfecte pentru o decorare "dramatica". Poti pune un tapet cu imprimeu mare sau indraznet pe pereti sau chiar pe tavan. Este mai usor, mai sigur si mai putin costisitor sa fii dramatic in spatii mici, decat intr-o camera mai mare, precum livingul.

Regula 4: Operele de arta ale copiilor pot fi expuse pe frigider sau depozitate intr-o cutie, pe un dulap
  • Lucrarile pline de culoare ale copiilor pot aduce indrazneala intr-un spatiu lipsit de imaginatie. Pot fi expuse in rame colorate sau albe.

Regula 5: Stilurile pieselor de mobila trebuie sa se asorteze
  • Daca aplici culoare, texturi si o multitudine de stiluri, alegerile tale in ceea ce priveste designul interior pot avea o speranta de viata mai mare. Accesoriile sunt o metoda ieftina de a te asigura ca spatiul nu ramane cantonat intr-o anumita epoca sau tema.

Regula 6: Foloseste mobila de mici dimensiuni intr-un dormitor mic
  • De fapt, aceste piese contribuie vizual la reducerea dimensiunilor camerei. Foloseste un pat mai inalt, cu o tablie mai inalta - camera ta va creste in dimensiuni din punct de vedere optic.

Regula 7: Scaunele de la masa din sufragerie trebuie sa fie la set
  • Amestecati stiluri diferite de scaune pentru a oferi originalitate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.