De data asta, omul de afaceri este trimis in judecata, in stare de arest preventiv, pentru santajarea lui Sebastian Ghita.

Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar au fost trimisi in judecata, in stare de arest preventiv, pentru santajarea managerului Realitatea TV Sebastian Ghita.

Potrivit acuzarii, in perioada martie - aprilie 2011, inculpatii Sorin Ovidiu Vintu si Ion Ilie Cezar l-au constrans, prin amenintare, pe Sebastian Ghita, parte vatamata in dosar, sa le remita suma de 150.000 de euro sau sa accepte denuntarea unui contract cu scopul obtinerii injuste, in folosul lor de beneficii materiale cu consecinta prejudicierii partii vatamate, potrivit MEDIAFAX.

Mai exact, constrangerea a fost realizata de catre inculpati, prin amenintarea cu uciderea partii vatamate, a familiei sale, respectiv compromiterea imaginii publice.

Prin intermediul inculpatului Ion Ilie suma de bani urma sa ajunga la inculpatul Vintu in scopul obtinerii unor foloase materiale injuste, fiind urmarit de ambii inculpati, care ar fi beneficiat de acest avantaj ilicit.

Citeste si: Vlas, pagubitilor: Vantu a luat banii. La el sunt 3.000 de miliarde de lei

Povestea din spatele preluarii Realitatea Media


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.