Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a declarat luni, intr-o conferinta de presa, ca a cumparat 90% din pachetul de actiuni al trustului Realitatea, iar Sebastian Ghita va ramane managerul Realitatea Media.

Ioana Vantu, fiica lui Sorin Ovidiu Vantu, a anuntat oficial, luni, in aceeasi conferinta de presa ca omul de afaceri Elan Schwartzenberg este noul proprietar Realitatea Media, iar tatal ei nu mai este asociat in niciun fel in aceasta afacere.

"Eu si fratele meu am vandut toate actiunile pe care le detineam in Realitatea Media. Noul proprietar este Elan Schwartzenberg, iar din acest moment, tatal meu, Sorin Ovidiu Vantu, nu mai este asociat in niciun fel in aceasta afacere", scrie MEDIAFAX.

Elan Schwartzenberg a mai spus in conferinta ca pretul tranzactiei este confidential, adaugand insa ca Sorin Ovidiu Vantu si-a recuperat investitia.

De asemenea, el a spus ca are acces la fonduri si investitii de 100 de milioane de euro pentru a asigura functionarea Realitatea TV.

Elan Schwartzenberg a mai spus ca va respecta contractul de management in vigoare incheiat cu Sebastian Ghita.

"Nu mai fac de mult micromanagement si, personal, nu ma pricep la mass-media".

De asemenea, el a mai mentionat ca, in afara de luni seara, nu intentioneaza sa mai apara la Realitatea TV decat in situatii exceptionale.

Totodata, Elan Schwartzenberg a anuntat ca nu are niciun fel de afaceri cu statul si nu va tolera ca aceasta televiziune sa fie folosita pentru afaceri cu statul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.