Ioana Maria Vlas le-a spus pagubitilor FNI din judetul Sibiu, ca nu ea a luat banii, ci Sorin Ovidiu Vintu, afirmand ca la acesta sunt 3.000 de miliarde de lei.

Procesul in care Ioana Maria Vlas, fostul presedinte al SOV Invest, a fost trimisa in judecata alaturi de alte opt persoane, pentru pagubirea investitorilor FNI din judetul Sibiu, era programat sa inceapa, miercuri, la ora 10.00, dar din cauza numarului mare de persoane care ar fi trebuit sa fie inregistrate - peste 5.300 - a fost amanat pentru ora 13.00, in tot acest timp sapte grefieri inregistrand plangerile sibienilor sositi sa se constituie parti civile in proces, informeaza MEDIAFAX.

Pagubitii FNI au asaltat-o cu intrebari pe Ioana Maria Vlas, care s-a prezentat la primul termen. Principala intrebare adresata de multi dintre cei prezenti in sala de judecata a fost: "Unde sunt banii?".

Ioana Maria Vlas le-a raspuns tuturor, in repetate randuri, ca banii nu sunt la ea, ci la Sorin Ovidiu Vintu.

"Eu am pledat vinovata. Ati uitat asta? Eu am facut puscarie sase ani si jumatate. Nu eu am luat banii. Eu nu am niciun ban. Intrebati-l pe domnul Vintu despre ei. La el sunt 3000 de miliarde de lei", le-a spus Ioana Maria Vlas pagubitilor de la Sibiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.