Judecatoarea Elena Turcu, acuzata ca si-a condus autoturismul pe drumurile publice, sub influenta alcoolului, si ca a acrosat vehicule, va fi repusa in functia detinuta la Tribunalul Dambovita inainte de a fi inculpata.

In 8 aprilie, judecatoarea damboviteana Elena Turcu a fost achitata de Inalta Curte de Casatie si Justitie, ea fiind judecata pentru conducerea unui autoturism sub influenta aloolului, fara a fi stabilita exact alcoolemia, astfel ca ICCJ a apreciat ca fapta magistratei nu este prevazuta de legea penala (articolul 10, litera b Cod procedura penala). Hotararea a ramas definitiva, prin nerecurare.

Inregistrarile au surprins momente in care judecatoarea a adresat frecvent insulte si cuvinte jignitoare "jurnalistului Moga", cu care aparent "avea ceva de impartit" si caruia ii spunea: "iti dau una peste bot", "eu nu sunt la dispozitiile unui politist", "cand ti-oi da una peste pantalonii aia", "nesimtitule" - repetat de numeroase ori -, "veneai la Tribunal si lingeai picioarele..".

Elena Turcu isi asteapta sentinta


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.