Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Dambovita, tanara a fost lovita grav la cap, un echipaj al Serviciului Judetean de Ambulanta acordandu-i primul ajutor. Ulterior, victima a fost preluata de un elicopter SMURD si transportata la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti.

"Victima s-a angajat in traversarea drumului pe trecerea de pietoni, fiind acrosata de un autobuz condus de un barbat de 31 de ani, din comuna Comisani, judetul Dambovita. Autovehiculul se deplasa dinspre Targoviste spre Bucuresti. Mijlocul de transport apatine unei firme din Capitala, iar soferul a fost testat constatandu-se ca nu a consumat bautri alcoolice. In urma accidentului, o tanara de 26 de ani a fost grav ranita, fiind transportata la Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti", a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Dambovita, agent Raluca Trandafir, conform MEDIAFAX.

  • Cum s-a intamplat accidentul?

Din primele cercetari rezulta ca tanara venise de la Brezoaiele la Racari cu masina, impreuna cu tatal sau. Dupa ce tatal tinerei a traversat trecerea de pietoni, fata a incuiat masina si a luat o mapa cu acte, incercand sa ajunga in cealalta parte a drumului. Tanara a fost lovita de autobuz si aruncata in aer aproape cinci metri, potrivit ProTv.

Politistii au deschis un dosar penal in acest caz, soferul fiind cercetat in libertate pentru vatamare corporala din culpa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.