Comisia de Disciplina a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala (ANAF) a propus demiterea lui Csibi Barna, functionarul care a "spanzurat" un manechin cu chipul lui Avram Iancu, pentru absente nemotivate de la locul de munca, a declarat presedintele ANAF, Sorin Blejnar.

Decizia va fi transmisa Directiei judetene a finantelor publice din Harghita, care va emite vineri, cel mai probabil, ordinul de demitere.

Blejnar a anuntat inca de acum o saptamana ca acest ar putea fi demis deoarece nu s-a prezentat la serviciu de la detasarea pe noul post.


Csibi Barna a fost detasat la mijlocul lunii aprilie pentru sase luni de la Administratia Financiara Abrud la Administratia Financiara a Sectorului 2 din Capitala, transmite MEDIAFAX.

Blejnar a afirmat atunci ca a decizia a fost luata pentru ca Barna sa fie mai aproape de Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie, avand in vedere ca a inceput procesul de urmarire penala impotriva acestuia. ["Calaul" lui Avram Iancu, modest : "Sunt golan, nu politician"]

Detasarea lui Barna in Bucuresti a avut loc la scurt timp dupa ce acesta a luat un manechin purtand pe figura o poza a lui Avram Iancu, pe care "l-a condamnat" si apoi l-a "spanzurat".

"Transilvania e a Ungariei prin voia lui Dumnezeu" - Ce fac romanii?

Citeste si:
Grevă japoneză în Ministerul Finanțelor, Vamă și ANAF. Angajații...
Grevă japoneză în Ministerul...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.