Functionarul public Csibi Barna, care a fost detasat la Abrud in urma incidentului de la Miercurea Ciuc, a hotarat sa-si ia concediu de odihna si nu va merge de astazi la noul loc de munca.

Csibi Barna a declarat, luni dimineata, la iesirea din biroul directorului executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Alba, Marius Zinca, ca, in urma discutiei cu acesta, a hotarat sa isi depuna cererea pentru concediu de odihna, transmite corespondentul MEDIAFAX.

La randul sau, directotul DGFP Alba a spus ca cererea lui Csibi Barna a fost acceptata si conducerea institutiei urmeaza sa discute cu reprezentantii ANAF situatia angajaului, spunand ca o posibila varianta pe care ar putea sa o propuna ar fi transferarea acestuia la Alba-Iulia. ["Calaul" lui Avram Iancu, detasat de ANAF in Tara Motilor]


Csibi Barna, care a fost detasat de la Directia Finantelor Publice Harghita la Administratia Finantelor Publice Abrud printr-un ordin al sefului ANAF, Sorin Blejnar, a ajuns, luni dimineata, in jurul orei 09.30, la sediul DGFP Alba din municipiul Alba-Iulia, in prezent aflandu-se in biroul directorului executiv al institutiei.

Tot luni dimineata, aproximativ 20 de locuitori din Abrud s-au adunat in fata Administratiei Finantelor Publice, nemultumiti de decizia de transferare a lui Csibi Barna in orasul lor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.