Exercitiile cardio, inotul, Kangoo fitness si dieta personalizata sunt cele mai potrivite metode pentru a scapa de excesul de kilograme.

Mesele copioase din ultima perioada ne-au adus cu siguranta cateva kilograme in plus.

Specialistii in nutritie si in fitness au oferit pentru gandul cele mai la indemana solutii pentru a scapa de surplusul de kilograme, realizand si un calcul referitor la suma de bani pe care trebuie sa o scoatem din buzunar pentru a reveni la greutatea de dinaintea sarbatorilor de iarna.

"Efortul sustinut este contraindicat pentru ca organismul este lipsit de energie din cauza excesului de grasimi si kilocalorii. Astfel, pentru inceput se recomanda plimbarile de cel mult 15 minute. Aceasta reprezinta o prima faza in procesul de slabire, care trebuie sa dureze cel mult o saptamana, apoi se va incepe antrenamentul propriu-zis, care trebuie sa dureze pana la doua ore", spune Mihai Dragomir, antrenor de fitness. Potrivit acestuia, alergarile pe banda, urmate de exercitii cardio sunt cele mai indicate metode de a slabi cu ajutorul sportului. "In maxim o luna vor reusi sa slabeasca pana la 4 kilograme, greutatea adaugata in ultimele zile", sustine antrenorul Dragomir.

Citeste mai multe despre cele mai la indemana solutii pentru a scapa de surplusul de kilograme pe www.gandul.info


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.