Cantaretul Adi Minune a recunoscut ca a fost prezent pe 19 septembrie in restaurantul Milion Dollars din Capitala, unde un barbat a fost injunghiat. Acesta a adaugat ca a vazut victima care fugea pe scari, strigand ca a fost agresata.

Procurorii Parchetului Capitalei l-au trimis in judecata, marti, in stare de arest preventiv pe Nicolae Florin Dragusin, zis Silica, pentru tentativa de omor calificat, ultraj si tulburarea ordinii publice, alte trei persoane fiind acuzate de favorizare a infractorului si marturie mincinoasa.

Audiat in acest caz, Adi Minune le-a spus anchetatorilor ca in data de 19 septembrie, in jurul orei 5.00, se afla in restaurantul Milion Dollars cu Florin Salam, dar si cu victima. Interpretul a adaugat ca in partea opusa a restaurantului, la o masa, era fiul lui Nutu Camataru, zis Nutulica.

Dupa aproximativ 10 minute, Adi Minune spune ca l-a vazut in holul restaurantului pe Marian Naca, zis "Italianul", victima, care iesea in fuga din restaurant in timp ce striga ca a fost taiat. In a cel moment, s-a creat o busculada, deoarece taote celelalte persoane au incercat sa iasa in fuga din local, in timp ce el si Frolin Salam au ramas la masa, a povestit Adi Minune.

Anchetatorii au decis disjungerea cercetarilor in acest caz si continuarea anchetei. Adi Minune este cercetat pentru favorizarea infractorului.

Citeste si: Adi Minune, acuzat de fals in declaratii


Mandat de arestare pentru fiul lui Nutu Camataru


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.