Tribunalul Bucuresti a emis un mandat de arestare in lipsa pe numele lui Ionel Balint, fiul lui Nutu Camararu, suspectat ca in urma cu o luna ar fi injunghiat un barbat intr-un club din Capitala. In acest caz, sunt cercetati si cantaretii Adi Minune si Florin Salam.

Pe 21 octombrie, anchetatorii au facut 20 de perchezitii in Bucuresti si au dus la audieri 23 de persoane vizate in ancheta in care Ionel Balint, fiul lui Nutu Camataru, este suspectat ca l-ar fi injunghiat pe Naca Marian, zis "Italianul", 41 de ani, pe 19 septembrie, intr-un club din zona Stefan cel Mare. Barbatul a fost internat in stare grava la Spitalul Floreasca din Bucuresti, potrivit MEDIAFAX.

In urma audierilor, procurorii Parchetului Capitalei au retinut cinci persoane si au cerut instantei arestarea lor preventiva.

Printre acestia se afla si Ilie Petre, patron al localului in care a avut loc incidentul. Procurorii au propus instantei arestarea preventiva in lipsa si in cazul lui Ionel Balint, precum si a altui suspect care ar fi participat la agresiune, cei doi nefiind gasiti de anchetatori in urma perchezitiilor. Propunerea de arestare a fost luata in discutie, luni, de catre instanta Tribunalului Bucuresti, care a dispus emiterea unor mandate de arestare in lipsa pe numele celor doi.


Cantaretii Adi Minune si Florin Salam sunt si ei invinuti in acest dosar, pentru favorizarea infractorului si, respectiv, marturie mincinoasa, ei fiind cercetati in stare de libertate. Adi Minune a declarat dupa audieri ca se considera nevinovat si ca nu stia ca daca nu vrei sa scrii o declaratie inseamna ca favorizezi un infractor. "Nu am vazut nimic pentru ca nu s-a intamplat in incinta restaurantului. S-a intamplat undeva sus pe hol o imbranceala si apoi ceva afara, iar eu, daca am fost inauntru, cu finul Salam, nu am vazut absolut nimic", a adaugat acesta.

La randul sau, Florin Salam a declarat a iesirea din sediul Politiei Capitalei ca a spus tot ce stia despre incidentul din septembrie. Acesta a precizat ca nu poate spune daca agresiunea a avut loc in bar sau in afara localului, pentru ca nu a vazut ce s-a intamplat.

Citeste si:
O nouă tentativă de asasinare la adresa lui Vladimir Zelenski
O nouă tentativă de asasinare...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.