Ne bateau inimile atunci cand orice sportiv roman reusea sa urce pe cea mai inalta treapta, in competitiile lumii. In acest moment, o tanara sportiva are nevoie de ajutorul nostru, pentru a urca mai sus decat orice sportiv roman, vreodata.
Alpinista de 15 ani Crina Coco Popescu, mai are nevoie de 39.000 de euro pentru a pleca intr-o expeditie ce o va transforma in prima femeie din lume care incheie circuitul Volcanic Seven Summits, potrivit Garbo.ro.

Mai sunt trei saptamani si expira deadline-ul prin care Coco isi poate asigura locul in expeditia din Antarctica, ceea ce inseamna in acelasi timp un record mondial fara precedent. Termenul limita pentru extinderea sumei necesare a fost exins de doua ori, deci mai are la dispozitie mai putin de o luna, ca sa gaseasca resursele necesare. A strans mai mult de jumatate din suma ceruta, ceea ce este bine. Pentru restul are insa nevoie sprijin. Vremea cand Romania era respectata…

Afla mai multe detalii despre cum o poti ajuta pe Coco pe Garbo.ro.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.