Programul "Inscrieri timpurii de iarna", care ofera discounturi de minim 15% pentru vacantele de Craciun şi de Revelion, a fost lansat oficial, marti, pe Valea Prahovei, in cadrul intalnirii Bianuale a membrilor ANAT - SUD Muntenia care a avut loc la Sinaia.

Potrivit presedintelui Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Corina Martin, peste 20 de hoteluri de pe Valea Prahovei au aderat deja la acest program, care le ofera turistilor posibilitatea de a-si alege, prin intermediul agentiilor de turism membre ale asociatiei, o vacanta la preturi reduse, informeaza AGERPRES.

De exemplu, la un hotel din Sinaia, pachetul de Revelion pentru o persoana, in camera dubla, costa 1.250 de lei, tariful incluzand trei nopti de cazare in camere de categoria trei stele cu mic dejun bufet, cina festiva din noptile de 31 decembrie si 1 ianuarie, programe artistice, cina cu meniu bufet in ziua intrarii, parcare, piscina, sauna, sala de fitness, taxa de statiune si taxa de salvamont.

Aceeasi unitate ofera, pentru Craciun, un pachet care costa 499 de lei pentru o persoana, loc in camera dubla.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.