Politistii damboviteni si inspectorii Comisariatului General al Garzii Financiare au descoperit, in noaptea de miercuri spre joi, in incinta unei societati comerciale din orasul Titu, o fabrica clandestina de tigari, unde au fost gasite 25.000 de pachete cu tigari si peste cinci tone de tutun vrac.

Potrivit comisarului general adjunct de la Comisariatul General al Garzii Financiare Dambovita, Gabriel Carbunaru, inspectorii Garzii Financiare si politistii au incercat sa intre in halele societatii miercuri dupa-amiaza, insa o parte dintre angajati nu le-au permis accesul, transmite MEDIAFAX.

Dupa cateva ore, politistii si comisarii Garzii Financiare au reusit sa patrunda in sediul firmei, unde au descoperit o fabrica clandestina de tigarete.

"Este vorba de tigarete contrafacute, o marca ce in mod normal este produsa intr-o alta tara decat Romania. Exista si banderole false, am gasit si tutun, hartie, o linie de fabricatie foarte veche, dar pe care un meserias o poate face sa mearga si nici nu trebuie mai mult. Sunt peste cinci tone de tutun la prima vedere. Am gasit clar la fata locului o linie de productie, materie prima si materiale, deci este clar ca aici se fabricau tigari, iar de aici se distribuiau, probabil si spre Bucuresti, dar mai ales spre comunitatile rurale, fiind vorba probabil de cea mai ieftina marca de tigari de pe piata neagra", a declarat Carbunaru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.