Desi pastilele pentru slabit par a fi cea mai buna alegere si cea mai simpla metoda pentru redobandirea siluetei, aceasta solutie poate fi doar o iluzie.

In cadrul unui Congres International de Obezitate tinut la Stockholm recent, specialistii au prezentat rezultatele unor studii care testau pastilele de slabit, noua dintre cele mai utilizate astfel de suplimente. In cadrul studiului, o parte din lotul de pacienti au primit suplimentele conform dozajului fiecaruia, iar altii au primit doar pastile placebo, potrivit Healthy.

Dupa opt saptamani, rezultatele au fost aceleasi, atat pentru cei care au luat suplimentele pentru slabit, cat si pentru persoanele care au fost "tratae" cu placebo. Astfel, concluzia a fost clara: nu numai ca aceste pastile sunt ineficiente, dar pierderile in greutate sunt doar de natura efectului placebo. Mai mult, testele de laborator au indicat anumiti compusi periculosi.

  • Cateva informatii despre pastilele de slabit

Exista mai multe tipuri de pastile pentru slabit: cele care se elibereaza numai sub prescrierea medicala, care se pot lua fara prescriere (suplimentele pentru slabit) si pastilele considerate a fi 100% naturale.

Pastilele care se elibereaza sub prescrierea medicului sunt foarte puternice si agresive, cu efecte secundare periculoase, fiind indicate doar in cazurile avansate de obezitate, cand surplusul adipos pune in pericol chiar viata pacientului.

Celelalte pastile de slabit care pot fi achizitonate fara prescriptia medicului sunt fie ineficiente, asa cum au demonstrat ultimele studii de specialitate, fie contin substante foarte periculoase
.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.