Plutonierul adjutant Petre Onofre, in varsta de 41 de ani, si-a pierdut viata miercuri, in timpul desfasurarii unui exercitiu de parasutare, pe aerodromul Boboc din judetul Buzau. Incidentul s-a petrecut in jurul orei 10.00.

Plutonierul adjutant participa la un curs al Scolii de aplicatie pentru parasutisti din cadrul Statului Major al Fortelor Terestre.

Zborul din care s-a lansat parasutistul era unul de rutina, la care au participat si alti colegi. O echipa medicala a intervenit de urgenta pentru a-i acorda primul-ajutor, dar, din pacate, s-a constatat decesul militarului. O comisie de ancheta investigheaza la fata locului motivul pentru care nu s-a declansat mecanismul de ejectare a parasutei.

Ministrul apararii nationale, domnul Gabriel Oprea, seful Statului Major General, amiralul Gheorghe Marin si camarazii militarului isi exprima profundul regret pentru pierderea vietii militarului si transmit sincere condoleante familiei indoliate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.